banner

Bezoekersinformatie

Direct na het Pinksterweekeinde kunnen bezoekers weer terecht in het ‘Smokkel & Grens Museum Cranendonck’. Het museum sloot in december haar deuren op de oude locatie aan de Markt in Budel met de bedoeling na enkele maanden op haar nieuwe locatie aan het Capucijnerplein weer open te gaan. De nieuwbouw en aansluitende inrichting hebben echter wat meer tijd gevergd dan verwacht. Het bestuur van het museum is verheugd om nu – nog ruim voor de zomervakanties -  met veel elan bezoekers weer te kunnen ontvangen.

Het Smokkel & Grens Museum Cranendonck is formeel gevestigd op het adres Schutstraatje 20 D te Budel (postadres). De bezoekersingang is echter aan het Capucijnerplein, schuin tegenover de ingang van het gemeentehuis (op de plek van de vroegere Rabobank).

Het hernieuwde museum is ingaande dinsdag 21 mei vooralsnog geopend op maandag t/m zaterdag van 13.00 – 16.30 uur. Nieuw is dat het museum bezoekers ook kan voorzien van een lekker kopje koffie of thee, chocomel of frisdrank.

Helaas is de toegang met honden niet toegestaan. Een uitzondering hierop maken we voor hulphonden. Verder is het niet toegestaan om foto's van onze collectie te maken.

Wij hopen snel nog enkele vrijwilligers te interesseren voor een functie als gastheer/gastvrouw, zodat we gaandeweg het museum ook hele dagen open kunnen houden.

Team Smokkel en Grensmuseum Cranendonck